IBAN omrekenen
Voer hier het rekeningnummer in en ontvang direct de IBAN en BIC (SWIFT) code. Deze service werkt voor Nederlandse rekeningnummersIBAN omrekenen: Hier kan je eenvoudig je bankrekeningnummer omrekenen naar een IBAN. Geen BIC of Banknaam nodig!
Info   Deze API voor IBAN generatie en validatie integreren in je eigen administratie systeem, website of app? Download de API specificaties
Vraag en antwoord over IBAN en Bank codes


De Betaalfabriek. biedt de mogelijkheid om het 10 cijferige, bankrekeningnummer, om te zetten in de IBAN met de bijbehorende BIC code.

Eenvoudig een 10 cijferig nederlands rekeningnummer omrekenen naar het IBAN nummer zonder dat je de bank code weet?
Via de IBAN service van De Betaalfabriek. We bieden de mogelijkheid om het 10 cijferige, bankrekeningnummer, om te zetten in de IBAN met de bijbehorende BIC code.

De Betaalfabriek. biedt de mogelijkheid om het 10 cijferige, bankrekeningnummer, om te zetten in de IBAN met de bijbehorende BIC code.

Het IBAN-nummer
Bankrekeningen in Europa hebben de naam IBAN en kunnen dus naar je IBAN-nummer vragen. Je vindt dit nummer op je bankafschrift of in de internetbankieromgeving van je bank. Het zorgt ervoor dat transacties sneller en soepeler kunnen verlopen tussen banken en rekeningen binnen het SEPA (Single Euro Payments Area).

Het IBAN nummer staat op je bankpas en op je rekeningafschriften. IBAN staat voor International Bank Account Numberen is de internationale naam voor een rekeningnummer. De IBAN bestaat uit je De landcode, bijvoorbeeld NL voor Nederland, je rekeningnummer en enkele controle getallen.

 Eenvoudig

Betaal -en incassobestanden eenvoudig volledig automatisch probleemloos converteren naar SEPA XML bestanden 

 

 Gratis 

Test de eerste dag gratis, daarna €14,95 per maand (maandelijks opzegbaar). Na aanmelding direct toegang tot alle services!

 

  Kwaliteit

Met meer dan 1000 gebruikers is De Betaalfabriek de grootste conversie dienst van Nederland, geleverd door de uitvinders van de Payment Hub!