iDEAL Email Service (IES)
Volledig verzorgd vanaf € 0,45 per email!


U stuurt De Betaalfabriek de lijst met debiteuren en wij versturen de facturen, inclusief iDEAL link waarmee de klant direct op uw rekening betaald, in uw huisstijl en alles per email! Geen complexe integraties met administratie systemen maar snel en simpel!

Hoe werkt het?
Met De Betaalfabriek iDEAL Email Service kunt u snel effectief en in uw eigen huisstijl uw relatie per e-mail verzoeken om een betaling uit te voeren. U stelt uw klant in staat om de betaling op een snelle, betrouwbare en gemakkelijke wijze – via een betaalbutton in de email uit te voeren. Deze wijze van aanschrijven kunt u gebruiken voor uw e-factuur, online acceptgiro, e-herinnering, e-maning en/of incassobrief. Snel en eenvoudig geïmplementeerd zoals U dat van ons gewend bent!

 Eenvoudig

Betaal -en incassobestanden eenvoudig volledig automatisch probleemloos converteren naar SEPA XML bestanden 

 

 Gratis 

Test de eerste dag gratis, daarna €14,95 per maand (maandelijks opzegbaar). Na aanmelding direct toegang tot alle services!

 

  Kwaliteit

Met meer dan 1000 gebruikers is De Betaalfabriek de grootste conversie dienst van Nederland, geleverd door de uitvinders van de Payment Hub!